KLAELI

Mitt hårs resa

Idag efter skolan befann jag mig på Ivan Selemba hos Sara för att ta hand om mitt hår! Som vanligt diskuterade vi vilken otrolig förändring mitt hår har gått igenom, från att vara risigt som en kratta, slitet och äckligt - till att ha klippt av det till ovanför axlarna - till idag då jag har långt, fräscht, tjockt och en otrolig kvalité på mitt hår. Jag ångrar brutalt att jag började färga och mixa med mitt hår hemma. Det som var så fint från början innan jag började hålla på. När jag började gå hos Ivan Selemba såg mitt hår ut som ovan. Ni ser själva hur slitet, ojämt och framför allt hur grönt det var. Misslyckad färgning hemma som jag la över med mörkare färg. För mig är det hemskt att visa bilderna ovanför, men många har varit nyfikna och det kanske ger någon där ute hopp! Sedan tog jag äntligen mig i kragen och gick till en fantastisk frisörsalong som jag än idag älskar att gå till! Fick klippa av allt slitet hår 2 gånger och då fick jag resultatet nedanför.

Att få bort allt det slitna och den gröna färgen tog enorm tid. Men idag är jag så glad över att jag lät Sara klippa av allt slitet hår så nytt och fräscht skulle kunna växa ut. På bilderna ovan hade jag klippt av allt det slitna för sista gången och fått en fin färg. Allt går - med rätt frisör, rätt produkter och rätt vilja så har jag idag ett fantastiskt hår! För mig finns det nästan ingenting bättre än att gå till frisören. Jag har en underbar frisör som är trevlig och rolig, man blir ompysslad och går alltid därifrån med ett leénde - och ett fantastiskt resultat! Vad mer kan man önska sig? 

Och i nuläget ser mitt hår ut som ovan, tänk vilken resa mitt hår fått gå igenom! Det har varit värt alla klipp, alla timmar hos Sara, alla pengar - äntligen är det långt och friskt igen. Utan Saras hjälp hade jag suttit med hår som på översta bilden, jag tackar dig för all din hjälp! Vill ni ha en fantastisk frisör rekommenderar jag henne enormt. Fattar verkligen inte att det varit så kort som till axlarna när man ser hur extremt långt det är idag! Älskar mitt hår nu och det känns så himla skönt att kunna vara nöjd med det. Håret är en viktig del av personen! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas