KLAELI

+ & -

Alltså holy moly vilken tur att detta är mitt sista år på gymnasiet, till och med mina sista dagar på gymnasiet för annars hade jag gått rakt in i väggen. Har aldrig känt mig såhär stressad och haft sån stor press på mig själv som nu, det är även just nu jag är som mest skoltrött. Känns som ett hamsterhjul. Det är så jobbigt att jag till och med fick en ångestattack över någonting jag egentligen ser framemot jättemycket, nämligen studentresan till Kroatien. Ens tankar går liksom i fel riktning och det är så jobbigt när man vill vara glad och sprudlande. Jag vet ju inte vad jag vill plugga därav känner jag att jag verkligen måste få bra betyg för att kunna komma in på allt - just eftersom jag inte vet än.. 

Imorgon väntar ytterligare två prov, därefter har jag bara två kvar vilket båda är nationella. Behöver skriva av mig lite och jag antar att jag inte är den enda som känner såhär. Allt är inte alltid tip-top! Pissdag idag, men har i alla fall fixat mina fransar inför balen så det känns skönt. För att inte vara allt för negativ så händer det faktiskt massor med positiva och bra saker i mitt liv. 

- Har fått ett till jobb, eller i alla fall sommarjobb! Fick faktiskt två nya jobberbjudande på en dag häromdagen. Inte dåligt!

- Bal i övermorgon??? Hur skoj? Även om jag är nervös inför att klä upp mig så mycket så skall det nog bli en riktigt trevlig kväll

- Kroatien om 10 dagar????? Mycket sjukt. Fan vad gött med sol och bad.

- Studenten om 24 dagar??? WHAAAT? Det jag drömt om i flertal år. Fy helskotta vad sjukt och underbart. Ska skrika mig hes. 

Det är precis det livet är, en rejäl berg- och dalbana, upp och ner!! Stupen är dock roligare i en riktigt karusell ;) Sov så gott. Puss på er & ta hand om er!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas