KLAELI

Snart är det slut

Till balen hade faktiskt mina underbara farföräldrar fixat en fotograf eftersom jag alltid klagar på mamma och pappas bilder hehe.. Just dessa bilderna i inlägget har dock pappa tagit! Men det var väldigt skoj att ha någon som fotade mig, väntar spänt på resultatet! 

Idag då? Idag skulle vara en chill dag men sen blev det bestämt att vi som missade kursprovet i engelska 7 skulle göra det idag - fullt förståeligt men inte så kul.. Speciellt inte när jag hade en läkartid mitt i allt så jag inte fick all tid som var utsatt. Efter att ha hört hur dåligt det gått för i princip hela min klass är jag självfallet väldigt nervös och orolig men nu är det gjort. Haha förresten, idag gick jag bokstavligen in i väggen, tittade inte riktigt var jag gick haha.. Gjorde svinont!! Imorgon ska jag bocka av mattenationella och på torsdag nationella i svenska! 

För på fredag vet ni vad som händer: jaaaag drar till Kroatien!!! Flyger ner en dag för tidigt vilket innebär att jag och min bästis kommer ha en riktig myskväll i Primosten. Wow vad taggad jag är! Har börjat lägga fram kläder, fixat det mesta men behöver köpa ny duschkräm från Rituals och hålla mina tummar att alla solkrämer jag beställt hinner komma. PUSS.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas