KLAELI

Kategori: Outfits

BLACK AND BLUE

Mm love this outfit! 

New items - new outfit

Idag måndag bar jag detta ovan! Passade på att matcha min nya t-shirt med min nya kofta. Tycker tishan är så härlig, komisk, lite nördig med Marge men jävligt soft faktiskt! Även skön. Håller ni med mig & är sugna på en egen kan ni beställa den HÄR och koftan har jag köpt HÄR

Grey tight dress

Andra skoldagens outfit bestod utav ovan! Ny klänning, fick den förra veckan och den sitter som ett smäck. Passar varma dagar som dessa! Tror den finns i militärgrön också, så funderar om jag ska beställa den också.. Inte ofta man hittar något som passar perfa! Vill någon köpa en likadan kan man göra det HÄR! Tog typ dessutom bara 1,5 vecka att få den. Kalasbra!

Back to school outfit

Back to School

 

 

Såhär hade jag gärna klätt mig under första skoldagen! Slappt med enkla detaljer och en rymlig väska. Ballt! 

Outfit - new t-shirt & clutch

En perfekt vardags outfit i min nya t-shirt som har lite spännande detaljer! Den öppna axeln, spännet och att den inte är helt rak! Skönt material också. Skitsnygg, och så har jag även fått en ny clutch! Ni ska få se bättre bilder på den, men så länge finns tishan att beställa HÄR & clutchen HÄR

Outfit for a little trip

Hatt: Stånd på kos / T-shirt: Mango / Sjal: Gucci / Kjol: Nelly / Stövlar: Nly Trend / Väska: Stella McCartney

Detta strosade jag runt i när vi var i Malmö! Kändes verkligen som mig, meeen att gå i 10 cm stövlar var inte jättehärligt efter fyra timmar.. Vill man vara fin får man lida pin! 

 

Cozy outfit

Tröja: Lindex / Shorts: Ginatricot / Stövlar: Nly Trend / Solglasögon: Ray-Ban

Min andre premiär som barbent (nästan, utan strumpbyxor i alla fall) bestod utav denna härliga outfit. Behövde inte ens en jacka eftersom att denna tröjan är så ofantligt varm! Är som att gå runt i en filt. Livets liv att inte behöva byxor! Något jag är på jakt efter nu är ett par skinnskorts, lever ju i mina skinnbrallor. Vet ni några? 

 

Beige touch

Topp: Zara // Skinnjacka + fjäderväst // Keps: Åhléns // Jeans: Global Funk // Skor: Steve Madden // Väska: Roberta M

En outfit från förra veckan! Är verkligen helt kär i mina jeans, riktigt bra fynd från köpenhamn! Skorna är också självfallet ett par favoriter men de börjar bli riktigt slitna.. Så synd. Håller ögonen öppna för ett par liknande! Och väskan är ju ny, snygg va?  PUSS! 

My black dress

Jag vill ju visa alla klänningarna jag fått på mig så ni förstår hur snygga de faktiskt är! Kan vara svårt att se när de bara hänger på en galge. Svart, liten sidendetaljer. Superfin helt enkelt, köp den HÄR för 190 kr vetja! 

CHICHI MAISON

Detta är det coolaste plagget jag har i min garderob! Fick hem den för två veckor sen kanske och I FUCKING LOVE IT! 1. Det står KLAELI på ryggen samt 22 som är mitt favoritnummer 2. Den sitter som ett smäck 3. Den har guldiga dragkedjor på sidorna - svinsnygg detalj!

Den kommer ifrån en hemsida som heter CHICHI MAISON där man kan designa sina egna t-shirts & tjocktröjor (har en tjocktröja ni ska få se också). Hur ballt är inte det?