KLAELI

Kategori: Tankar

YOU

 

En tanke man måste bära med sig oavsett vad. DU förtjänar att vara glad, att vara lycklig & att få skratta.

I hope you're smiling today

Happy birthday, we miss you

Älskade Christian, skulle alltid tetas med att ta bilder när du körde för att retas med mig. Jag blev alltid lika nervös. Idag är det en speciell dag, din födelsedag, 20 år skulle du fyllt. Du är så enormt saknad här hos oss, vår kämpe som alltid hade ett leénde på läpparna och kunde få mig och alla andra att le oavsett vad. Jag hoppas att du har det fantastiskt var du än befinner dig, att du får njuta av din födelsedag och slipper lidandet. Du saknas från mig. Jag räknar dagarna till vi ses igen, för det kommer vi göra! Hoppas du knäpper en av dina älskade öl där uppe och har det bra. En dag där uppe är flera år här nere så vi ses snart. Kommer aldrig sluta sakna dig. Grattis på födelsedagen världens finaste Christian.

↓

''They take your heart and steal your life. And it's as though you feel you've died because you've been killed inside. But yet you're still alive which means you must survive.''

Eating healthy - HELP ME

Sleten utmattad Elin verca en lycklig Elin i solen

I need your help! Har hamnat i en veva då jag vill äta nyttigt, simpla skäl att kroppen ska må bra & se bra ut hehe! Ätit MC minst en gång i veckan över en två månaders period och annat skit som gjort skillnad på kroppen. (Inte det man ska fokusera på, men märker att insidan inte mår sitt bästa). Är trött ständigt och träning med bra kost skall ju hjälpa mot det. Först vill jag börja med at äta nyttigare, men jag vet inte vad.

Är det inte någon som hade kunnat länka massa recept till mig? Frukost/lunch/middag, som är enkelt att laga!! Gärna ett recept på nyttiga & goda bars som man kan ha med sig till skolan, inte hittat något på google.. Tips på hur man får bort sötsug och dylikt!! Har ni en blogg så länkar jag jättegärna den som hjälper mig bäst. Och några roliga sätt att förbränna på? Har nämligen inte funnit något än.. SÅ! SNÄLLA! Ge mig recept, helst till middagar som är nyttiga, goda & enkla att tillaga. 

I've had the good, I've had the bad, more bad than good

Are you sick of me? Well I am sick of you, this is why I pick at you. Look at you, look inside this fucking mirror and tell me that it ain't clear that you're alone and you can't bear the fact that everyone around you is going somewhere. 

Where you are is where I'd rather be

Say no more

Mage

Allltsååå seriously.. Varför slutade jag träna (oki träna bara 1 månad men ändå ssh) när det började se sååå äckligt bra ut?! Fick resultat på magen där jag ville och sen fanns det inte tid till det, med skolan och att jag var sjuk mycket. Kommer aldrig ha orken till att träna ordentligt tyvärr. Synd det när jag vet att det går!! Ge mig magen på bilden igen..

Överlevare från förintelsen

Jag gråtandes bredvid en riktig kämpe.

Idag 12.30 kom denna damen in i vårt klassrum och för de som inte vet hennes historia är hon en helt vanlig dam. Det man inte ser på henne är att hon överlevde förintelsen. Född 1924 i Polen i en starkt troende judisk familj. Denna människan har upplevt så mycket hemskt och ont i sitt liv så att det hugger i mitt hjärta. Att höra henne tala om hur saker ändrades när Hitler kom till makten och vad som skedde med henne och hennes familj var så oerhört känsligt och intressant att höra. Jag har träffat en överlevare från förintelsen, jag har skakat hand med henne och stått bredvid en sådan stark människa - någonting jag aldrig trodde skulle ske. Är enormt tacksam för denna chansen jag fick då vi troligtvis är den sista generationen som kan höra dem tala, hemskt som de är börjar de bli väldigt gamla och dö av ålder. 

Hon hade befunnit sig på arbetsläger och i koncentrationslägret Bergen-Belsen i östra tyskland, samma läger som Anne Frank. Vissa stunder när hon talade var det så hemskt att jag inte ens kunde gråta, vilket jag gjorde mestadels av tiden. 

Hon berättade om när alla judar blivit samlade på en stor utomhusarena i Polen utan ha full koll på vad som skulle ske. En officer skrek i en megafon att alla skulle komma fram med sina familjer till ett bord och lämna in sina papper. Väl framme stod det en tysk nazist och pekade höger/vänster. Hennes mamma & lillasyster blev skickade åt höger medan hon och hennes storasyster blev förda åt vänster. ''Jag tänkte inte på att det skulle vara sista gången jag såg min mamma och lillasyster, jag insåg det inte då, att de blev skickade till dödsledet''. Det var så hjärtekrossande att höra och jag kan inte förklara hur oerhört tacksam jag är över att ha träffat denna underbara, starka och trevliga dam. All respekt till henne för att hon talar om detta. All respekt hennes familj och alla de andra miljonerna judar som blev mördade under förintelsen, samt de grupper Adolf Hitler ansåg vara mindre värda. En tyst minut för alla de oskyldigt döda.