KLAELI

Kategori: Tävlingar

GIVEAWAY VINN 120 DOLLAR

Var med och tävla om 120 dollar att shoppa för hos SHEIN! Tävlingen pågår mellan 15-30 dagar, därefter lottar jag en vinnare och annonserar denna i ett separat inlägg! 

1. Registerera er hos Shein HÄR

2. Gilla deras Facebook HÄR 

3. Kommentera inlägget med ditt namn samt emailen du använde vid registrering, är du redan medlem kommenterar du din befintliga email. 

 

Tävligen är avslutad!

 

 

Winner of Romwe giveaway & a red hat

Denna trillade ner i postlådan nyligen! En röd liten hatt, dock är den typ stickad eller något liknande (?) så den har ingen riktig form. Så det är inget jag kommer använda. Den finns online HÄR

Idag var det dessutom dags att dra vinnaren från min give-away! Vinnaren blev Sara Albrektsson, jag ska skicka din mail till min kontaktperson så mailar de dig så fort de får tid! Så håll koll på din mail. För er som inte vann! Bli inte ledsna, publicerar snart en ny give-away på 120 dollar!

 

Detta är i Samarbete med. Men min ärliga åsikt nämner jag alltid!

GIVEAWAY, VINN 100 DOLLAR!

Vinn 100 dollar att shoppa för hos ROMWE! Tävlingen pågår i 14 dagar, därefter lottar jag en vinnare som annonseras i ett separat inlägg! 

1. Registrera er hos Romwe HÄR

2. Gilla deras Facebook HÄR

3. Kommentera inlägget med ditt namn samt emailen du använde vid registrering, är du redan medlem kommenterar du din befintliga email.  

Tävlingen är avslutad! 

 

 

HALLOWEEN GIVEAWAY - WINNER

 

Sådärja! Tävlingen är numera avslutad & en vinnare är dragen! Kika på videon för att få se ifall det var just du som vann, eller kika in mig med en riktigt rälig lins hehe. Hoppas ni uppskattar tävlingar så kanske vi får ha fler! CIAO. 

HALLOWEEN GIVEAWAY

Vi har kommit in i oktober månad och snart kommer Halloween vara dags att fira! Därav ska vi självfallet fira det på bloggen med - denna gången i form utav en tävling. I samarbete med Sheinside kommer en lycklig vinnare på ett presentkort på 100 dollar samt en stor lyckoväska. Det som krävs för att delta är: 

1. Registera er hos Sheinside, det gör ni HÄR.

2. Gilla deras facebooksida HÄR

3. Lämna en kommentar med den epostadressen ni använda när ni registerade er! 

Tävlingen avslutas den 30:onde oktober. LYCKA TILL MINA VÄNNER! 

Vinnare dras - SHEINSIDE

Har gjort en video där jag drar vinnaren för att ni ska se att allt går rättvist till och lite mer spänning då kanske hehe! Vinnaren blir kontaktad av en som jobbar på Sheinside via mail (jag har gett vinnarens email till dem) så håll koll på er mail. Hoppas ni uppskattade tävlingen och better luck next time för er som inte vann. Kram!!

VACATION GIVEAWAY - SHEINSIDE

Nu när sommaren är kommen är det äntligen dags för en tävling! Det är en Summer Vacation Giveaway från Sheinside där vinnaren kommer få välja TVÅ plagg härifrån. Det finns allt från fina sommarklänningar till färgglada bikinis & urballa solbrillor. Däremot får man endast välja ett plagg av varje typ, det vill säga inte två klänningar. Det ni behöver göra för att delta i denna underbara tävling är följande:

1. Registera er hos Sheinside, det gör ni HÄR.

2. Gilla deras facebooksida HÄR.

3. Det sista ni behöver göra är att kommentera detta inlägget för att meddela att ni är med & tävlar, samt lämna den e-postadressen ni använde när ni registerade er.

THERE WILL BE ONE LUCKY WINNER, GOOD LUCK! Vinnaren kommer att dras inom loppet av 30 dagar. 

Nedanför ser ni vad jag hade valt!

BIKINI // SOLGLASÖGON // KLÄNNING

 

TODIEFOR - GIVE AWAY

Eftersom att våren närmar sig med stormsteg och det är sommarlov om mindre än tre månader tyckte jag en somrig tävling passade alldeles ypperligt! Denna gången har ni chansen att vinna valfri bikini från Todiefor! Söta, färglada och underbara bikinis. Det ni behöver göra är: 

1. Gilla Todiefor på Facebook, här eller följ dem på Instagram under @TodieforSwimwear

2. Kommentera vilken modell ni vill vinna, samt storlek + email

Det är det enda ni behöver göra! Sedan väljer Todiefor en vinnare & den personen blir sedan kontaktat utav dem och får sin fräscha sommarbikini! Låter det som en bra deal? Lycka till  AVSLUTAD! 

Vinnaren till CASEAPP tävlingen dras!