KLAELI

Kategori: Videoblogg

STUDENTFILM - Take 3 Media

Här får ni se Take 3 Medias film om vår student på ProCivitas! Så fantastiskt kul att se i efterhand, vilken dag!

Uppehåll & studentpresenter

Jag får börja och be om ursäkt för att uppdateringen har varit så som den varit! I videon berättar jag lite om varför, vad som pågått och sedan tog jag ju studenten förra veckan så passar på att visa mina fina presenter också. Så tacksam! Ska fortsätta blogga så ni vet, och ja, jag tog körkortet ;)  PUSS. 

Youtube video - mina hårrutiner

Så, här har ni en liten fjantig video - men vad gör det? Ingenting! Nu blev denna tyvärr väldigt lång men eftersom det egentligen tar så enorm tid att göra detta på riktigt så är 13 minuter kort haha.. Titta om ni vill och annars är det bara att scrolla förbi. Ska jag fortsätta göra videos så ska jag försöka komma på lite roligare innehåll, kanske hur man lockar hela håret fort? Osv. 

Ni får så gärna komma med tips på vad mina ytterligare videos (ifall det blir några) ska handla om! KRAM! Hoppas någon själ där ute tycker det är intressant, eller i alla fall roligt när jag skadar mig som den klant jag är! 

HALLOWEEN GIVEAWAY - WINNER

 

Sådärja! Tävlingen är numera avslutad & en vinnare är dragen! Kika på videon för att få se ifall det var just du som vann, eller kika in mig med en riktigt rälig lins hehe. Hoppas ni uppskattar tävlingar så kanske vi får ha fler! CIAO. 

Att leva med EDS

 

Eftersom att somliga bett mig att berätta mer kring min sjukdom har jag tagit mig i kragen och faktiskt gjort två videobloggar kring det. Detta för att de som ej är intresserade utav det skall behöva läsa eller lyssna - däremot rekommenderar jag faktiskt alla att ta 16 minuter av sitt liv för att lyssna. Vet att jag upprepar mig i andra videon men första delen av videon klipptes bort och försvann så försökte spela in något liknande igen, därav upprepningen. Tack för er som tar er tid och lyssnar på min historia!

Vinnare dras - SHEINSIDE

Har gjort en video där jag drar vinnaren för att ni ska se att allt går rättvist till och lite mer spänning då kanske hehe! Vinnaren blir kontaktad av en som jobbar på Sheinside via mail (jag har gett vinnarens email till dem) så håll koll på er mail. Hoppas ni uppskattade tävlingen och better luck next time för er som inte vann. Kram!!

SVAR PÃ… FRÃ…GESTUNDEN

Här har vi svaren på frågestunden om mitt hår i en videoblogg! Hoppas nu att jag svarat på allt, blev lite stressad för tiden gick så fort. Har jag missat någon fråga får ni kommentera igen så svarar jag direkt! Hoppas det uppskattas, kram! Får be om ursäkt ifall jag verkar arg eller något i videon haha, väldigt trött efter att ha varit sjuk bara..

Frågor om ProCivitas

Här är svaren på de frågorna ni ställt kring ProCivitas! Vill förtydliga att insparken inte har NÅGONTING som har med ProCivitas att göra. Det sker på vår elevers fritid och är ingenting skolan står för eller stödjer.  Hoppas ni blir nöjda med svaren, om inte är det bara att kommentera igen! 

Videoblogg - presenter & shopping

På er begäran! Visar vad jag fått i födelsepresenter samt shoppingen från London :) Check it out!

Svar på frågestunden #2

Spelade in denna för 1 h sedan men glömde att publicera hehe! Här här ni del två :)

Mermaid Suite Hotel